Bliv klar til bryllupsreceptionen

Sponsoreret

Når du skal giftes, er det selvfølgelig bryllupsmiddagen og -festen, der er det helt store fokuspunkt. Det er vigtigt, at alting spiller, så du, din udkårne og alle jeres gæster kan få en helt fantastisk dag.

Her er det også vigtigt at huske den forstående bryllupsreception, som oftest finder sted lige efter vielsen i kirken. Her kan de fleste kirkegæster komme med, hilse på brudeparret og få nogle lækre forfriskninger – det er nemlig ikke altid, at alle er inviteret til selve brylluppet.

Men hvordan skal en bryllupsreception foregå? Skal der ske noget bestemt, og hvad skal vi servere?

Hvad skal vi servere?

I virkeligheden er det helt op til jer, hvad der skal ske til jeres bryllupsreception. Det kan bare være et stille og roligt arrangement, hvor folk får snakket og hilst på hinanden – der behøver ikke nødvendigvis være nogle festlige indslag.

Mange vælger at servere bryllupskagen til receptionen – her kan der være fuldt fokus på den, og det passer måske også bedre ind at spise kage inden den store middag.

Til en bryllupsreception skal der selvfølgelig være en velkomstdrink og nogle gode forfriskninger til gæsterne. Her er champagne en fantastisk idé! De gode bobler finder vi ofte frem, når der er noget stort, der skal fejres – og hvilken bedre anledning end et bryllup? Du kan endda gøre det endnu festligere med champagne tilbehør.

Åben for eksempel champagnen med en champagnesabel – det vil være til stor underholdning for gæsterne, og en kæmpe glæde når det endelig lykkes! Derudover skal du selvfølgelig have en kæmpe champagnekøler – det ser både eksklusivt og flot ud, imens det holder drikkevarerne kolde.

Skrevet af: Jonathan Ditlev

Udgivet: 21 aug, 2020