Bliv klar til festen med de rigtige værnemidler

Sponsoreret

Når I skal giftes, er det selvfølgelig jer som brudepar, der er det helt store omdrejningspunkt. Men når det i dag handler om store forsamlinger, heriblandt bryllupper, kommer vi ikke udenom, at det er vigtigt at tænke på smittetryk og at det er vigtigt, at vi passer på hinanden.

Derfor er det vigtigt at begrænse antallet af gæster til jeres bryllupsreceptionen, men lige så vigtigt er det også at holde afstand, samt at der er mulighed for at kunne afspritte hænder, når det er nødvendigt.

 

Håndsprit i de rigtige mængder

Det er nødvendigt at have rigelige mængder af håndsprit, som gæsterne kan benytte. Det betyder, at der skal være god mulighed for at spritte hænderne af i forbindelse med mad, i forbindelse med toiletbesøg samt ved ankomsten til festen.

Køb på lager her hvis du er på udkig efter effektive værnemidler, som kan mindske risikoen for smitte. Her kan du blandt andet finde håndsprit i flydende form, som gel eller som spray, men du finder også et stort udvalg af forskellige mundbind til børn og voksne såsom masker, handsker og spritdispensere.

Sørger du for at følge alle de anbefalede retningslinjer såsom adgang til hånddesinfektion, begrænse antallet af gæster samt sørge for, at de hele tiden holder en god afstand til hinanden. Så er der ikke længere noget, som forhindrer jer i at holde en fantastisk bryllupsfest, uanset om det foregår i en stor balsal, eller om det foregår hjemme i jeres private have sammen med den nærmeste familie.

Skrevet af: Birgitte Fowler

Udgivet: 2 dec, 2020