Det rette bryllupshår – sådan gør du

Sponsoreret

Uanset om du selv skal sætte dit hår, om din veninde skal, eller om du får en frisør til det – så skal håret jo sidde lige i skabet til den store dag.

Det er ikke sikkert, at du bruger så meget tid på håret til dagligt, men på bryllupsdagen må det gerne være ekstraordinært – alle skal jo kigge på dig! Der er et utal af muligheder, og du kan finde diverse håropsætninger på nettet, som du kan få inspiration af. Her i indlægget vil vi dog samle et udvalg af de produkter, som vi mener, at du bør forkæle dit hår med på dagen og dagene op til.

Lækkert hår til bryllupsdagen

Den rette hårbørste

Vælg en børste, der ikke slider for meget på dit hår. Den rette hårbørste kan nemlig gøre en kæmpe forskel for, hvor sundt dit hår ser ud.

Serum og olie

Hvis du begynder at bruge serum og olie et godt stykke tid før brylluppet, kan det virkelig gøre godt for dit hår. Hårplejen kan genopbygge dit hår og give ekstra glans. Vælg for eksempel serum og olie fra Living Proof.

Ønsker du dig tykkere hår?

Mange af os skandinavere er udstyret med et tyndt og fint sæt hår – og det er bare ikke altid det, man drømmer om. Her findes der heldigvis en masse produkter, som kan hjælpe dig på vej! Der findes et utal af volumeboosters, som kan få dit hår til at syne fyldigt hele dagen.

Hvis du går til frisøren, skal frisøren helt sikkert nok sørge for at bruge de helt rette produkter, så dit hår kommer til at se sundt og lækkert ud! Skal du derimod selv i gang, er guiden her et godt sted at starte.

Skrevet af: Jonathan Ditlev

Udgivet: 26 nov, 2020