Børn til brylluppet – tips og tanker

Sponsoreret

Mange vælger et børnefrit bryllup. Ofte betyder det, at børnene deltager i receptionen, og senere bliver hentet af en babysitter, som passer dem, så de voksne kan feste igennem. Det giver ganske enkelt en anden frihed, at forældrene kan få lov til at hygge sig, uden at børnene skal deltage. Derudover sparer I også økonomisk, fordi I ikke skal betale for nær så mange kuverter.

Et bryllup med børn kan til gengæld også være helt fint! Men det kræver også noget ekstra, når børnene skal underholdes en hel aften, som ofte ikke er særlig børnevenlig. Uanset hvad, skal I huske på, at det er jeres bryllup og jeres valg. Dermed kan I forme lige det bryllup, der er jeres drømmebryllup.

Babysitter til brylluppet

Det kan også meget vel være, at I selv har en lille en, som I ikke ønsker at bruge tid på at passe denne særlige aften, hvor I skal være midtpunktet. Her er der selvfølgelig brug for en babysitter!

En babysitter kan være en kæmpe udfordring, lige netop til et bryllup. Her er alle de nærmeste jo inviteret som gæster, og hvem skal man så gå til? Det betyder ofte, at man bør tænke lidt kreativt, og lade barnet blive passet af en, som barnet måske ikke er helt så vant til. Et tip kunne være den pædagog i institutionen, som er barnets favorit! Selvom det er udenfor den normale arbejdstid, kan I høre, om pædagogen er interesseret mod på betaling.

På den måde er det stadig en person, som barnet er trygt ved, og så skal i blot huske bibs sutter, tøjdyr og sengetøj.

Skrevet af: Tanja Truelsen

Udgivet: 11 jan, 2021