Brudepiger til brylluppet

Sponsoreret

En brudepige skal fungere som brudens hjælper, og det gælder både før, under og efter brylluppet. Dermed er det altså en ret stor opgave, og du kan blive ansvarlig for en lang række forskellige ting, når du er brudepige. Der er ingen regler for, hvor mange der må være, hvor gamle de skal være og så videre – det er helt op til bruden. Dog er det en god idé at have minimum én voksen brudepige, som kan tage det ansvar, som de mindre piger ikke kan.

Som brudepige kan du blive en stor del af at stå for planlægningen af polterabend, køb af brudekjole, sending af invitationer, valg af kage – ja listen er lang. Her er det en god idé at vælge en, som du har tillid til – ofte er der tale om en rigtig god veninde. På bryllupsdagen er det ofte brudepigen, der hjælper bruden i kjolen og sørger for, at sløret sidder perfekt. Derudover kan der blive brug for, at begge dele bliver rettet undervejs, og det er ligeså brudepigens job. Listen kan være uendelig lang!

Vil du have børn som brudepiger?

Der er næsten ikke noget finere end at blive fulgt op af kirkegulvet af et par søde små piger i fine kjoler. Det vil helt sikkert få alle gæsterne i kirken til at smile! De har ingen praktisk betydning, udover at de skal se søde ud, når I går op af kirkegulvet. Hvis de er helt små, er det næsten endnu finere med deres fine kjoler og begyndersko.

Skrevet af: Annika Nylander

Udgivet: 4 dec, 2020