Bryllupsfest i fantastiske rammer

Sponsoreret

Mange drømmer om at holde et stort og uforglemmeligt bryllup i smukke omgivelser og unikke rammer. Men når I skal giftes, er der en uendelig række af valg og beslutninger, som skal træffes, inden I siger ja til hinanden. Det kan være svært at bevare overblikket, og kende alle de fantastiske muligheder der er. En vigtig ting inden I sender invitationer mv. ud, er at finde ud af, hvor I ønsker at holde jeres livs fest.

 

Romantiske omgivelser og masser af historie

Står du og skal i gang med planlægningen af jeres bryllup Århus, men er i tvivl om, hvor den store fest skal holdes? Så skal du overveje Thors Mølle. Her kan du og din udkårne få lige præcis den fest, som I går og drømmer om. Og så endda i de mest romantiske omgivelser, som samtidig har masser af historie bag sig.

Thors Mølle blev anlagt helt tilbage i 1637, som en krudtmølle. Gennem mange års forandring blev den både omlagt til en feldberedermølle og en mølle, hvor man fremstillede kradsuld af gamle klude. Der blev herefter bygget et møllehus, og i 1940 blev det erstattet med den bygning, der står der den dag i dag. Senere hen blev Orangeriet bygget, og er blandt andet et af de steder, I har mulighed for at fejre jeres helt store dag.

 

Thors Mølle klarer det hele

Omringet af smuk natur og dyrehaven i baghaven, har I mulighed for at fejre dagen med op til 120 gæster i de store og lyse lokaler, som Thors Mølle har at byde på. En bryllupsfest kræver stor planlægning, men ved at I vælger at lægge det i hænderne på Thors Mølle, er I sikret de perfekte bryllupsrammer og alt hvad der hører sig til den helt perfekte bryllupsfest. Så du og din udkårne og alle jeres gæster skal blot nyde den store dag.

Skrevet af: OqM7VE740P

Udgivet: 24 mar, 2021