Bryllupstøj til gommen

Sponsoreret

Der er jo ingen tvivl om, hvad bruden skal iføre sig, når hun endelig har sagt ja til at gifte sig med dig. Du kan være sikker på, at din kommende hustru kommer til at stjæle opmærksomheden, uanset hvad du ifører dig. Brudekjolen er altid i centrum – og det er der bare ikke noget at gøre ved.

Vi vil her forsøge at give dig en guide til, hvilke overvejelser du skal gøre dig – så du er sikker på at ende ud i det flotteste sæt tøj på din store dag.

Jakkesæt

Jakkesættet danner hele grundlaget for dit færdige outfit. Her er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten – det skal sidde godt, og du kan med fordel få det skræddersyet til anledningen. Så har du også muligheden for at tilføje dine egne små detaljer. Du skal også finde ud af, om du ønsker et klassisk, sort jakkesæt – eller om du er ude i en navy, grå eller en helt tredje farve.

Skjorte

Skjorten skal selvfølgelig komplimentere dit jakkesæt bedst muligt. En hvid skjorte passer til alt, men du kan også vælge en farvenuance, som spiller godt sammen med farven på dit jakkesæt. Her er Eterna skjorter et fantastisk bud på en lækker model, som du kan få i et utal af farver.

Slips eller butterfly?

For at sætte prikken over i’et og understrege den store begivenhed er et slips eller en butterfly perfekt. Hvad du vælger, er ganske enkelt en smagssag.

Sko

Her skal du naturligvis skifte dine hverdagssneakers ud med et par flotte lak- læder- eller ruskindssko. Du kan enten vælge en klassisk, sort model – men hvis du er iført et pænt, blåt jakkesæt, vil det også pynte med et par brune lædersko.

Accessories

Du kan nemt pifte dit jakkesæt op med enkle accessories. Du kan for eksempel tilføje et flot ur eller et par solbriller, hvis der er tale om et sommerbryllup.

Skrevet af: Jonathan Ditlev

Udgivet: 8 sep, 2020