Champagne til brylluppet

Sponsoreret

Vi tyr til Champagnen, når vi har noget stort at fejre. Lyden af champagnepropperne der popper, og den mousserende drik der hældes op i et elegant og petit champagneglas – det bliver næsten ikke mere eksklusivt og lækkert.

Mange forveksler fejlagtigt mousserende vin med Champagne, men i virkeligheden er Champagne et vindistrikt i Frankrig. Derfor er det også kun den lyse drik med bobler fra dét distrikt, som vi i virkeligheden må kalde for Champagne.

Den ægte Champagne har en noget højere pris, og er dermed også ofte en drik, der findes frem til helt specielle anledninger. Og hvilken bedre anledning end et bryllup? Her skal der selvfølgelig ikke spares på noget, og derfor vil vi komme med tre bud på fantastisk Champagne til din store dag.

3 fantastisk bud på Champagne

 

Dom Pérignon 2010 – Fantastisk vintage Champagne

Hvis du kender Champagne, kender du højst sandsynligt også brandet Dom Pérignon. Dette er en eksklusiv vintage Champagne fra 2010. Den er sødmefuld med en snert af tropiske frugter, som overtages af en mere syrlig smag. Allerede ved første tår kan du fornemme friskheden og den intense smag.

 

Veuve Clicquot Brut Champagne

En sand klassiker, og et af de mest velkendte Champagne-brands. Den har en livlig smag af friske frugter og en note af sødme. Flasken har et eksklusivt og klassisk udseende, som med garanti vil pynte til brylluppet.

 

 

Moët & Chandon Impérial Rosé Champagne

Er du mere til rosé, får du her et bud fra et af verdens største Champagne-brands. Flasken er smuk, lyserød og feminin – og det samme er selve drikken. Champagnen har noter af alle de lyserøde bær og frugter, du kan forestille dig – det gør smagen frisk og lækker.

Skrevet af: Birgitte Fowler

Udgivet: 25 aug, 2020