De perfekte rammer for dit bryllup

Sponsoreret

Nogle mennesker har allerede planlagt, hvor deres bryllup skal foregå – måske endda allerede inden de ved, om de skal giftes. Andre har en klar idé om, hvordan lokalet skal se ud, om det skal være i et telt udendørs, på en strand eller noget helt fjerde. Mulighederne er uendelige, men har du nogensinde tænkt over, at lokalet ikke altid er så vigtigt?

Det har måske ikke den største betydning, om væggene har den rette farve, om der er stuk eller store panoramavinduer, så længe lokalerne er store og kan huse alle dine gæster – både siddende og på et dansegulv – så kan du altid pynte lokale op, præcis som du ønsker det.

Pynt lokalet i jeres ånd

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når der skal pyntes op til jeres bryllup. Et helt almindeligt lokale med hvide vægge kan gøres spændende og unikt ved at bruge duge, pynt på væggene og bordene eller lamper. I har sikkert gjort jer tanker om, hvordan temaet skal være til jeres bryllup. Er I helt vilde med et boheme-tema med tørrede blomster og jordfarver, eller elsker I pastelfarver og ønsker, at de skal være repræsenteret på alle bordene i form af blomster og fine stearinlys.

Mangler I et festlokale tæt på Viborg og Skive? Så har Hjarbæk Camping et fremragende lokale, som I kan pynte op i lige præcis den stemning, I ønsker for jeres bryllup. Hjarbæk Camping tilbyder også at udleje hytter efter festen, så alle gæster kan slå sig løs uden at bekymre sig om turen hjem.

Skrevet af: Annika Nylander

Udgivet: 22 okt, 2020