Er du gommen ved brylluppet?

Sponsoreret

Skal du giftes, og står du derfor foran en af de største dage i dit liv? Der er sikkert allerede valgt en lokation i forhold til, hvor brylluppet skal foregå, og hvor det skal holdes. Nu er tiden så kommet til at kigge på tøjet.

Men hvad skal du egentlig vælge at tage på? Du er garanteret på udkig efter et jakkesæt til bryllup. Det er også et perfekt valg, der kun kan gøre dagen bedre.

Hvilken type gom er du?

Alle mænd, der skal giftes, vil gerne vise sig frem på bedste vis på den store dag. Men ikke alle mænd er ens. Derfor er det vigtigt, at du er tro mod den type, du er. Det skal helst blive en fornøjelig dag, hvor du føler dig godt tilpas i det bryllupstøj, du har valgt.

Du kan eksempelvis vælge:

  • Et klassisk jakkesæt med vest
  • Et traditionelt, men stilet jakkesæt

Uanset om du vælger det ene eller det andet, kan det være en fordel at vælge jakkesættet i materialer såsom ren uld, silke eller hør. Det er alle materialer, der er behagelige at have på. Dette er bestemt en fordel, da du som regel skal have dit jakkesæt på i forholdsvis lang tid.

Husk de rette accessories

Når du har valgt dit bryllupstøj, må du ikke glemme at købe accessories. Med accessories kan du nemlig udtrykke din helt egen personlige stil. Hvad skal symbolisere, at det er dig, der er gommen? Hvilke farver skal slips, lommetørklæde med mere være i?

Skrevet af: Annika Nylander

Udgivet: 26 feb, 2021