Er du ved at planlægge et havebryllup?

Sponsoreret

At holde et bryllup i din have er en vidunderlig idé, hvis det gøres rigtigt. Det kan også være meget billigere end at leje et sted.
Planlægning af et bryllup tager en masse tid og en stor indsats. At holde brylluppet i din egen have betyder flere ekstra overvejelser, så her finder du nogle tips, der kan hjælpe dig med planlægningen.

Planlæg og forbered dig i god tid

Der skal være en masse mennesker i din have, og du vil sikkert gerne have, at alt kommer til at se smukt ud på dagen. Kom i gang med at planlægge i god tid og sørg for, at der er godt styr på haven til den store dag. Jo bedre tid du er i, jo mere tid har du til at skabe den helt perfekte dag.

Vær forberedt på både en solrig eller regnfuld dag

Selv i sommermånederne i Danmark er det aldrig sikkert, at det bliver en skøn solrig dag. Der er nærmest lige så stor chance for, at det regner. Derfor er det vigtigt, at du planlægger dagen på en måde, så den ikke bliver ødelagt uanset, om solen skinner eller, hvis det regner.

Hav komfortable havemøbler til dine gæster

Det kan være en fordel at have komfortable havemøbler til dine gæster, så de kan sidde ned og snakke sammen. Selvfølgelig kan du nøjes med et havebord med stole, der kan spises ved. Du kan også vælge at investere i lækre og bløde loungemøbler, der er mere til afslapning.

 

 

Skrevet af: Jonathan Ditlev

Udgivet: 23 feb, 2021