Er stabelstole virkelig så praktiske?

Sponsoreret

Stabelstole er yderst praktiske stole, da de, som navnet antyder, kan stables. Det sikrer, at disse typer af stole fylder mindre. Dette er især smart, hvis du gerne vil have nogle stole, der nemt og hurtigt kan pakkes væk, når du ikke har brug for dem.

Hvis du eksempelvis skal holde et middagsselskab for en del personer, er stabelstole meget velegnet til dette. Da de kan stables, vil de ikke optage al pladsen, når I er færdige med at sidde ved bordet.

Kan jeg vælge mellem flere forskellige stabelstole?

Der findes en bred vifte af forskellige stabelstole til de fleste formål. Samtidigt kan disse stole fås i mange materialer, stilarter m.m. Du kan eksempelvis finde cafestole som stabelstole, havestole, spisebordsstole samt andre typer til forskelligartede formål.

Men når du tænker på stabelstole, tænker du måske på de stole, som der oftest findes i store konferencesale og mødelokaler. Og disse stole ser ofte ret uinspirerende og kedelige ud. Men det behøver slet ikke at være tilfældet.

I dag findes der stabelstole i mange stilarter, så du kan vælge netop den stol, du finder mest interessant. Du kan vælge stabelstole i alt lige fra plastik til metal eller træ. Der er fordele og ulemper ved hver enkelt stol, hvorfor du bør overveje, hvad der passer bedst til det specifikke formål.

Skal du hurtigt kunne rense stolene, er plastik typisk det bedste. Ønsker du en stabelstol med mere komfort, bør du eksempelvis vælge en model med et sæde af stof. Der findes alverdens muligheder, så du kan kigge løs på alle modeller. Find stabelstole hos Zederkof.

Skrevet af: Tanja Truelsen

Udgivet: 25 aug, 2020