Guide til valg af den rigtige kjole til et bryllup

Sponsoreret

Har du allerede fået invitationen til et bryllup? Hvis ja, er det tid til at begynde at tænke over, hvilken kjole du vil have på. Der er mange ting, du skal overveje ved valg af en kjole til et bryllup. Alles øjne vil være på bruden, men som gæst vil du naturligvis også gerne se godt ud. Men der er et par ting, du bør overveje, når du leder efter den perfekte kjole til et bryllup.

Tjek invitationen

En af de første ting, du skal kigge på, før du køber en ny kjole til brylluppet, er invitationen. Hvis parret har angivet specifikke instruktioner om, hvad deres gæster kan have på, vil dette stå i invitationen. Hvis invitationen ikke angiver en dresscode, kan du aldrig gå galt i byen med en mønstret kjole eller en kjole i en neutral farve. Begge disse kjoler vil nemlig fungere godt uanset, hvilket bryllup du skal til.

Hvor skal brylluppet fejres?

Et andet fingerpeg om, hvad du kan og ikke bør have på til et bryllup er, hvor det skal afholdes. Hvis ceremonien for eksempel bliver holdt på en strand, er det ikke en god idé med stiletter. Din kjole bør også være luftig og perfekt til et strandbryllup.

Tag aldrig en hvid kjole på

Det kan ikke understreges nok. Til et bryllup bør du altid forvente, at bruden har en hvid brudekjole på. Ideelt set er det kun bruden, der er iført noget hvidt. Du vil ikke ønske, at fornærme hende eller tage rampelyset væk fra bruden. Derfor bør du altid holde dig væk fra hvide kjoler. Har du et særligt ønske om at finde en kjole, der komplimenterer dine kvindelige former? Du skal ikke holde dig tilbage – find kjoler i store størrelser her.

Skrevet af: Birgitte Fowler

Udgivet: 24 feb, 2021