Hvilken kjole skal jeg vælge til et bryllup?

Sponsoreret

At få en bryllupsinvitation kan være utroligt spændende. Men samtidigt har mange kvinder det svært med at finde ud af, hvad de skal tage på. Når alt kommer til alt, kan det være enormt forvirrende at skulle finde den helt perfekte kjole som bryllupsgæst.

Heldigvis findes der nogle helt generelle tommelfingerregler, du kan følge, når du er på udkig efter en kjole. På den måde er du sikret, at du er klædt passende og stilfuldt til alle kommende bryllupper i din kalender.


Er der en dresscode?

Der er rigtig mange brudepar, som vælger at lave en dresscode for deres gæster til brylluppet. Er dette tilfældet, vil det helt sikkert stå i bryllupsinvitationen.

Det kan eksempelvis være, at parret har et specifikt tema, som de ønsker, at gæsterne skal følge. Måske ønsker de, at alle kvinder skal have en bestemt farve kjole på? Start derfor altid med at læse invitationen for at se, om det er tilfældet eller ej.

Hvis der ikke står noget skrevet i invitationen, kan du altid gå med en neutral kjole. Find en flot og stilren Samsøe Samsøe kjole til et bryllup her.


En hvid kjole er et no-go

De fleste ved det nok allerede. Men alligevel vil vi understrege, at du aldrig bør tage en hvid kjole på som bryllupsgæst. Det kan ende med at fornærme eller gøre bruden ked af det.


Er det et udendørs eller indendørs bryllup?

Lokationen kan også hjælpe dig med at vælge den rigtige kjole. Er det udendørs eller indendørs? Det kan være en fordel at have dette in mente, når du beslutter dig for hvilken kjole, du vil tage på.

Skrevet af: OqM7VE740P

Udgivet: 18 mar, 2021