Lav dit eget ferieparadis

Sponsoreret

Er du husejer er du måske også så privilegeret at have din egen have. Når man har en have, er der ingen undskyldning for ikke at indrette den præcis som man vil. Et godt bud på en indretning, er at lave dit eget lille hjørne af paradis.

Udpeg et hjørne i din have som du kan hellige til total afslapning. Så kan du altid trække stikket på en sommerdag, hvor hverdagen trænger sig lidt for tæt på.

 

Møbler

Vi sigter her efter at lave et hjørne, der indbyder til driveri og overskud. Det er her, du skal kunne flyde og kigge på skyer. Derfor skal du finde en solseng eller en udendørs sofa, du kan ligge og slænge dig i. Om du vil have et rent udtryk, eller møbler, der består af gamle paller, er en smagssag. Køb også en parasol, der kan skygge for solen, når det hele bliver for varmt og for rødt.

 

Planter

Plant dit hjørne til med store planter, der omfavner dig i en lille biologisk hule. Det virker både lyddæmpende samtidig med, at det giver en følelse af trykhed. Vælger du store blomsterbuske, breder der sig også en fantastisk duft omkring dig. Planterne tvinger dig også til at besøge dit lille stykke paradis, da de naturligvis skal vandes og plejes.

Rododendron og Hortensiaer er begge gode bud på store buske.

 

Musik

Dit eget lille stykke paradis bliver selvfølgelig kun fuldent, hvis du kan høre din yndlingsmusik imens. Køb derfor en sæt udendørshøjtalere, der kan lulle dig i søvn mellem lyden af summen og naturen. Udendørs højtalere kan både fås i spydform, så du kan tage den med overalt i haven, eller du kan vælge en mere permanent løsning. Vil du gerne bevare en naturligt syn, kan du købe dem i træ.

Skrevet af: OqM7VE740P

Udgivet: 23 jan, 2022