Mad og vin til brylluppet

Sponsoreret

Et bryllup er en helt speciel begivenhed – det er én af de begivenheder, hvor der ikke skal spares på noget, og hvor alle dine ønsker kan blive opfyldt.

Er bryllupsplanlægningen gået i gang hos dig, er der selvfølgelig en lang liste, der skal overvejes og tjekkes af, før den store dag står for døren. Der er både kjolen, kirken, festlokalet, dekorationen og sidst men ikke mindst – mad og drikkevarer.

Det kan være utrolig svært at finde den rette mad og vin til så vigtig en dag, men start altid med maden – så kan du derefter tilpasse vinen til menuen.

Når du skal vælge den rette menu, er der mange ting, der spiller ind. Hvor mange retter skal der være? Skal vi tage hensyn til de kræsne gæster? Skal vi servere buffet eller portionsanrette? Her er det vigtigt, at du og din udkårne mærker efter, for det er alfa omega, at I nyder maden, og at I synes, de rigtige beslutninger er truffet.

Forslag til menu

Er du i tvivl om, hvad der er den rette menu for dig, har du heldigvis mulighed for at finde en masse inspiration. Du kan besøge bryllupsmesser eller læse utallige blogindlæg med idéer til forskellige måder at gøre det på. Nedenfor får du et bud på, hvad vi synes, er en klassisk og lækker bryllupsmenu:

Forret: Laksetatar med sennepsmayo – her kan du med fordel tilføje en frisk hvidvin

Hovedret: Oksemørbrad med svampesauce og nye kartofler – tilføj gerne en lækker Zinfandel rødvin

Dessert: Creme Brulee med is og friske bær – i perfekt sammenspil med en sød dessertvin

Vi håber, at I kunne finde noget inspiration, og ønsker jer den bedste bryllupsdag.

Skrevet af: Tanja Truelsen

Udgivet: 19 aug, 2020