Møbler til bryllupsfesten

Sponsoreret

Er du en af dem, der skal holde bryllup i haven? Eller måske har du lejet et lokale, hvor møbler ikke er inkluderet i prisen? Det kræver selvfølgelig, at du anskaffer dig et stort antal stole og borde, så der er plads til alle dine gæster. Når du skal finde de rette møbler til lokalet, skal det helst være nogle der er lette at sætte op og fjerne igen, når festen er slut. Her er klapborde især en god idé, da de kan placeres på en rullevogn, og køres væk, når de er færdige med at blive brugt. Du kan sagtens få klapborde i et fint design, og hvis du blot udstyrer dem med en flot dug, vil ingen kunne se, at der er tale om et klapbord.

Designet er lidt vigtigere, når du skal vælge de rette stole. Stolene er nemlig svære at skjule, derudover må de også gerne være behagelige, så gæsterne kan sidde afslappet i dem. Det er en klar fordel, hvis du vælger stabelstole, da du, som navnet antyder, kan stable dem efterfølgende og rykke dem ud i siden. Køb stabelstole hos Zederkof, og find det design, du kunne tænke dig.

Pynt til lokalet

Når du har styr på møblerne, skal du have styr på alt det, der skal definere stemningen i bryllupslokalet. Det vil sige blomster, lysestager, lamper, service – og alt hvad der ellers måtte være af tilføjelser, der bidrager til pynten i lokalet. Her har du muligheden for at definere lige præcis de rammer, du ønsker for din fest.

Skrevet af: Annika Nylander

Udgivet: 22 sep, 2020