Morgengave til brylluppet

Sponsoreret

Morgengaven er en tradition, der har været brugt siden 1600-tallet. Dengang var det kun kvinden, der modtog en gave fra sin ægtemand. I dag er det både manden og kvinden, der giver hinanden en morgengave. Men hvad kan du som mand eller kvinde give din ægtefælle i morgengave?

Gaver til kvinden

Mange kvinder elsker smykker. Smykket kan være en halskæde, et armbånd eller eksempelvis en smuk Kleopatraring, der er en dronning værdig. Det gode ved smykker er, at det er en ting, som holder for evigt.

Er bruden vild med blomster, så er du sikret den optimale kærlighedserklæring med en langstilket rød rose. Problemet er bare, at den hurtigt visner. I stedet kan du give den perfekte morgengave i form af en rose, der er blevet forgyldt med 24 karat guld.

Gaver til manden

Det er blevet populært også at give manden smykker i morgengave. Det kan være alt lige fra et armbånd eller en halskæde til manchetknapper eller en slipsenål. Alt efter hvilken stil manden har, er der masser at vælge mellem.

Det er nærmest blevet en tradition i sig selv at give manden boudoirbilleder i morgengave. Vil du gerne give manden i dit liv dette, bør du finde en fotograf, du er tryg ved, så du får taget de bedste billeder.

Gaven til ham og hende

I kan vælge at give hinanden en gave, hvor I skal opleve noget sammen. Det kan eksempelvis være en oplevelsesgave som billetter til en koncert med et band, I begge er vilde med, en middag i mørke eller noget helt tredje.

 

Skrevet af: Birgitte Fowler

Udgivet: 25 jan, 2021