Pynt op med blomster til brylluppet

Sponsoreret

De fleste vil mene, at blomster hører sig til, når der skal være bryllup. Sådan har det altid været, og sådan bliver det sandsynligvis ved med at være. Blomster er en nem og klassisk måde at pynte op på, og du kan bruge dem til at skabe lige præcis den stemning, du ønsker dig at skabe.

Men blomster er ikke bare blomster – du kan nemlig gå uendeligt mange forskellige veje med dit valg af blomster. Der er mange ting, du skal have i tankerne, inden du vælger blomster, og det får du nogle svar på her.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger blomster?

Det hele skal gå op i en højere enhed, når I skal afholde jeres bryllup. Måske skal I endda finde blomster både til ceremonien i kirken, receptionen og den store fest efterfølgende.

Er der et tema?

Nogle vælger at afholde deres bryllup med et tema, der lægger op til, hvilke blomster der skal vælges. Har du et boheme tema, skal blomsterne selvfølgelig afspejle dette – her kunne en idé for eksempel være tørrede blomster i naturlige farver. Eller har du et tema med pastelfarver, så skal der selvfølgelig være ekstra mange pastelfarvede blomster.

Måske har I en yndlingsfarve eller blomst?

Det er altid fint, når der er en betydning og et symbol, der gemmer sig bag valget af pynt til bryllupsfesten. Måske er der en farve, der betyder noget helt særligt for jer? Eller også er bonderosen bare jeres yndlingsblomst? Og så skal det selvfølgelig indgå, når det er jeres bryllup!

Buketter i vaser eller blomsterdekorationer?

Som sagt, er der et utal af muligheder med blomster. Det helt klassiske valg er blomsterbuketter i vaser, men du kan også få en professionel til at give sig i kast med blomsterdekorationer. Uanset hvad du vælger, vil det helt sikkert blive smukt!

 

Skrevet af: Birgitte Fowler

Udgivet: 23 sep, 2020