Sådan indretter du stuen med smukke plakater

Sponsoreret

Hvide vægge er ofte ret kedelige, så hvorfor ikke dekorere dem med plakater med blomster? Når du skal indrette en væg med plakater, er der mange hensyn du skal tage, for det handler ikke bare om at finde en fed plakat, og hænge den op. For hvad med farven, motivet og udtrykket i plakaten? Alt dette kan du læse lidt mere om lige her, hvor vi også guider dig i, hvad du bør tænke på, inden du hænger plakaten op hjemme på væggen. 

 

Tænk over farverne

Vil du gerne have flere plakater der hænger samlet, er det en god ide at være opmærksom på at der ikke er for meget af den samme farve samlet på et sted. For mange farver, på det samme sted, vil skabe en ubalance i dit hjem. 

 

Afstanden mellem plakaterne

Hvis du hænger flere plakater op ved siden af hinanden, skal du være opmærksom på afstanden imellem dem. Den anbefalede afstand er omkring 10 cm. Plakater kan også bruges, hvis du gerne vil skabe en følelse af rummet. Er der højt til loftet, kan du placere plakaterne ved siden af hinanden, for at skabe en illusion af at væggene er bredere end de i virkeligheden er. Omvendt, kan du få væggen til at syne højere, hvis du vælger at placere dine plakater over hinanden. 

 

Hvilket motiv skal du vælge

Der findes mange forskellige motiver af blomster på plakatcph.com, hvilket bestemt ikke gør det nemmere at vælge. Her finder du både plakater i skønne skrappe nuancer, men også plakater, der er malet i skønne neutrale pastelfarver.

 

Skrevet af: OqM7VE740P

Udgivet: 30 mar, 2022