Skal der ryges til festen?

Sponsoreret

E-cigaretter er kommet for at blive, for med en e-cigaret er det blevet lidt sjovere at ryge, endda på en lidt sundere måde. Skal I holde bryllup? Så er e-cigaretterne både en festlig og anderledes måde at ryge på, og så er der det plus, at hverken dig eller dine gæster går rundt og lugter af cigaretrøg.

Selvom brudeparret jo er det helt store omdrejningspunkt, så er det en god ide at have overvejet, hvordan bryllupsfesten skal foregå. Det gælder selvfølgelig mad, servering, gæster osv., men det gælder i høj grad også, hvordan der bliver røget til festen.

Er der rygere med til festen, så kan de eventuelt overveje at bruge en af de smarte e-cigaretter i stedet for de almindelige tobakscigaretter, der lugter af tobak og nikotin.

E-cigaretter med smag og duft

Det smarte ved, de efterhånden kendte, e-cigaretter er, at de findes med mange forskellige smage og dufte. Er du blandt gæsterne eller måske enten gom eller brud, så kan du overveje at dampe i stedet for at ryge.

Vælger du at dampe, vil der, i stedet for at lugte af tobak, komme en blid duft af eksempelvis frugt eller en af de andre spændende dufte.

Men selvom de spændende e-cigaretter hverken lugter eller fungerer som de almindelige cigaretter, så gælder de samme regler for, hvor du må dampe. For selvom det i stedet for røg er damp, du udånder, når du damper, så kan det genere andre. Du bør derfor altid være opmærksom på, hvor du vælger at dampe, og om det kan genere andre omkring dig.

Skrevet af: Jonathan Ditlev

Udgivet: 1 mar, 2021