Vælg de rette vielsesringe

Sponsoreret

Vielsesringene er et valg for livet, og derfor skal de selvfølgelig også være lige, som I ønsker dem. Ringene skal symbolisere jeres kærlighed og ægteskab, og vi vil i det følgende give en guide til, hvordan I tager det rette valg!

Mange forskellige typer af ringe

Ringe findes jo i et væld af designs, og I kan kombinere dem, som I synes. Mange mænd ønsker måske en glat overflade, så det forbliver maskulint. Hvorimod mange kvinder elsker feminine detaljer som en diamant eller en flot sten. I skal også finde ud af, om I er til sølv eller guld. Her skal ringene nemlig helst høre sammen, så man tydeligt kan se, at I er forbundet! Tag for eksempel et kig på vielsesringe i guld.

Husk, at I skal gå med ringene hver dag

Så I skal altså ikke kun tænke på, hvad der matcher kjolen og jakkesættet. I skal også tænke på, hvad der matcher jeres personlighed og stil! En ring skal være tidløs og klassisk, så I kan få glæde af dem resten af jeres liv. Selvom en vielsesring selvfølgelig også skal være smuk, skal du og din partner altså ikke føle, at I skal tage dem af i tide og utide, fordi de ikke passer til anledningen.

Dyrker I for eksempel meget sport, er det også en god idé at overveje en ring, der er praktisk til det formål. En vielsesring skal passes og plejer – nogle mere end andre – for at holde sig pænt, så I skal naturligvis også overveje, hvor meget I ønsker dette.

 

Skrevet af: Annika Nylander

Udgivet: 8 jan, 2021